About

Prosaisti opettelee runoutta. Pienin askelin. Hiljaa.

A prosaist lost in the world of poetics.

Tero.Hannula@gmail.com

Kirjoja

Google Translationlationlations

sadellinen, tuulias sää

Mainokset

4 responses to “About

 1. teksakseksit oli suosikkini!

 2. mistä saat sun inspiraation runoihin ja mist oot saanu idean alkaa kirjottaa niitä? mitä runous merkitsee sulle ja haluasitko kehittyä siinä esim julkasta jonkun teoksen vai pitää sen vaa netti muodossa? 🙂

  • Moikka Sari ja kiitos hyvistä kysymyksistä!

   Inspiraatiota saan yleensä ystävien ja muiden runoilijoiden kanssa käymistä keskusteluista, sekä ajankohtaisista aiheista erilaisten medioiden kautta.

   Näihin yhdensananrunoihin oon saanut innostuksen mm. Aram Saroyanin runoudesta (http://kirjantamo.net/product/88/aram-saroyan-happi-ja-muita-minimalistisia-runoja), Karri Kokolta ja muutamilta muilta minimalistista runoutta kirjoittaneilta. Kristian Blomberg on ollut myös todella tärkeä tukija ja innoittaja. Samaten Harry Salmenniemi.

   Runous merkitsee mulle pitkälti samoja asioita kuin proosakin. En näe itselläni ihan hirveästi eroa niiden kirjoittamisessa. Molemmat on tapoja olla olemassa ja problematisoida sitä olemassa oloa. Ihmettelyä ja haparointia.

   Haluan toki kehittyä, mutta painojulkaisu ei oo mulle mikään itseisarvo. Runoutta on kirjamuodossa julkaistu multa yhden kirjan verran (http://kirjantamo.net/product/459/tero-hannula-subtanssi) ja oon mm. mukana tässä antologiassa (http://www.poesia.fi/vastakaanon-suomalainen-kokeellinen-runous-2000-2010/). Lisäksi mulla on ollut Libero -lehdessä vakituinen runopalsta muistaakseni vuodesta 2010 (http://www.vasemmistonuoret.fi/?/libero/).

   Toisaalta mä olen julkaissut yhden runokirjan pelkästään netissä (http://issuu.com/terorizt/docs/sadellinen).

   Viime aikoina olen ehtinyt itse kirjoittaa valitettavan vähän, kun niin iso osa ajasta on mennyt muiden opettamiseen. Olen Etelä-Pohjanmaan Opiston kirjoittajalinjan vastaava opettaja. Mutta nyt kesällä olisi tarkoitus taas keskittyä intensiivisemmin omaan tekemiseen Taiteen keskustoimikunnalta saamani apurahan turvin.

   Toivottavasti tämä vastasi edes jotenkin. Kysy kaikin mokomin lisää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s